De wereld veranderen. Groen denken en uitdragen is onze missie.

De Sunny Light productlijn is een ideaal thuis-, of op reis accessoire dat tot 72 uur licht per dag kan opbrengen.
Deze Solar ledlampen serie is in derde wereld landen en daar buiten al meer dan 12 miljoen keer verkocht en heeft ook verschillende awards gekregen!

Sunny Light King PICO

Sunny Light King PICO

Deze solar led lamp slaat veel energie op en hij verstrekt maximaal 72 uur licht na een dag laden. De Sunny Light King PICO is gebouwd van duurzame kwaliteit die je kan verwachten van de SunnyLight King productlijn.

Lees meer


Sunny Light King ECO

Sunny Light King ECO

De Sunny Light King Eco solar ledlamp is ontworpen om te dienen als een compact, makkelijk te bedienen ledlamp die makkelijk gebruikt kan worden onderweg. De solarlamp is zo gebouwd dat deze binnen of buiten vrijwel onverwoestbaar is.

De Sunny Light King Eco is een ideale thuis-, of reisaccessoire die 30 uur licht per dag opbrengt. Deze Solar ledlampen serie is in derde wereld landen en daar buiten al meer dan 12 miljoen keer verkocht en heeft ook verschillende awards gekregen!

Lees meer


Sunny Light SOLO

Sunny Light SOLO

De Sunny Light King Solo is een veelzijdige solarlamp waarbij deze ingesteld kan worden om veel licht te geven of wat gedoseerder zodat deze ook prima gebruikt kan worden als bijvoorbeeld een leeslamp.

De Sunny Light King Solo is een ideale-, thuis of reisaccessoire die 24 uur licht per dag kan geven. Deze Solar ledlampen serie is in derde wereld landen en daar buiten al meer dan 12 miljoen keer verkocht en heeft ook verschillende awards gekregen!

Lees meer


Sunny Light King PRO

Sunny Light King PRO

De Sunny Light King Pro solar ledlamp is volledig uitgerust met een universele 5,5 volt USB-telefoon oplaadpoort en een grote batterijcapaciteit waarmee gebruikers snel hun telefoon of een ander apparaat met USB aansluiting dag en nacht kunnen opladen.

Om snel te kunnen opladen moet er wel gezorgd worden dat de lamp een volledige batterij capaciteit heeft. Deze Solar ledlampen serie is in derde wereld landen en daar buiten al meer dan 12 miljoen keer verkocht en heeft ook verschillende awards gekregen!

Lees meer